actualitat

Idees i tendències - Comunions 2018

Idees i tendències - Comunions 2018

Amb el mes de maig, els nens i nenes es vesteixen de gala per celebrar la seva Primera Comunió. 

I a l'Hostal del Carme, els dissabtes i diumenges s'omplen de famílies, amics i coneguts per gaudir tots junts d'aquesta celebració tan esperada pels petits de casa. Durant aquest 2018, hem pogut veure molts vestits blancs de seda, amb mànigues, de tall alt, amb faldilles voluminoses, amb flors, amb colors molt marcats... I diferents pentinats com diademes i corones que fan que les nenes es sentin princeses! Amb els nens, podem veure com els vestits de mariners mai passen de moda, tot i que cada vegada veiem més vestits còmodes, amb jaqueta i colors diversos, fent que els nens es sentin molt elegants i protagonistes del seu dia.


La decoració per celebrar la comunió

La decoració també ha de ser especial durant el dia de la Primera Comunió, amb detalls personalitzats al gust del petit però amb el qual es puguin sentir a gust tots els convidats.

- El color: Aquest any, el rosa segueix sent un dels colors protagonistes en les comunions de les nenes. Tot i això, també hem tingut altres colors com a protagonistes, com el blau o el verd.

- El disseny: Una idea que queda molt vistosa i que crea una atmosfera uniforme, és que tot el disseny i cartells que utilitzem per decorar tinguin una mateixa harmonia: utilitzar una sola gamma de colors durant la celebració, amb tipografies i elements decoratius del mateix estil. Els recordatoris, les minutes i els cartells que decoren els nostres racons i sales del restaurant segueixen la mateixa línia per aconseguir un resultat molt més elegant.

- Els globus: Els globus encanten als nens i poden ser els protagonistes de tot tipus de festes i celebracions. Llavors... Per què no utilitzar-ne en una comunió? En les últimes comunions d'aquests dies a l'Hostal del Carme, hem decorat les sales amb globus dels diferents colors elegits per la decoració de cada nen i nena. 

- Els centres de taula: Recordem que la meitat de convidats que hi haurà en una comunió són nens i nenes petites! Per aquest motiu, els centres de taula en aquest tipus de celebracions no són molt grans ni vistosos. Un ram de flors blanc acostuma a ser la decoració més ideal i harmònica per acabar de crear un bon espai.Activitats per gaudir el dia de la comunió

Els nens i nenes necessiten distreure's i comptar amb alguna activitat o espai per jugar amb els seus amics i divertir-se durant tot el dia d'aquesta gran celebració de comunió. 

- Espais temàtics: Una taula per deixar-hi els regals, un photocall per fer-se fotografies, una taula de dolços per picar durant la tarda, una taula amb llibre de firmes per guardar en paper els bonics records d'aquest dia... Les possibilitats són infinites a l'hora d'elegir espais temàtics per fer de la primera comunió una gran celebració. 

- Castell inflable: Un dels detalls pels que apostem sempre en les comunions, és el de posar un castell inflable al jardí perquè fora de l'hora de dinar els més petits puguin divertir-se i passar una estona diferent, i que els pares i altres convidats també ho agraeixin!

- Photocall: La millor manera d'animar a la gent a fer-se fotos i poder recordar els bons moments d'aquest dia al cap del temps, és preparar un gran photocall! Ja sigui un photocall senzill amb un fons a la paret per fer-se fotos, o un photocall amb una caixa plena d'atrezzo per fer fotografies divertides i originals, és un espai gairebé indispensable en una comunió el qual de ben segur aprofitaran des dels més petits fins als més grans de la festa!

- Monitors i activitats: Perquè els pares puguin menjar amb tranquil·litat i perquè els petits no s'avorreixin, donem la possibilitat de portar un monitor que cuidi dels nens i nenes. Els monitors organitzen diferents activitats i animacions, a més a més de vigilar-los i procurar que tots s'ho passin bé. Un monitor pot ser una aposta segura per fer de les comunions unes celebracions encara més dinàmiques i divertides.

En definitiva, aquests dies de maig ens omplen de festa i alegria amb totes les celebracions de comunions que rebem durant el cap de setmana, i les que encara ens queden! Seguim amb les mateixes ganes, il·lusió i energia que el primer dia per gaudir amb vosaltres d'aquest dia especial, i fer d'aquestes comunions unes celebracions úniques i personalitzades.

Totes les noticíes
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-te continguts d'interès. Si marques la casella o contínues navegant considerem que acceptes l'ús de les nostres galetes. Aceptar