Condicions de reserva, pagament, cancel路laci贸 i devoluci贸

TARIFA WEB I TARIFA PROMOCIONAL

El pagament de l'estada es efectuar脿 segons les condicions indicades per a cada tarifa i temporada en el moment de fer la reserva, i la resta es pagar脿 a l'arribada a l'hotel.

Condicions de cancel路laci贸 i modificaci贸

- Cancel路laci贸 gratu茂ta fins a 3 dies abans de l'arribada. En cas de cancel路lar la reserva amb menys de 3 dies abans de l'arribada, no es retornar脿 el dip貌sit.

-

- Cancel路lacions amb menys de 3 dies abans de l'arribada prevista o No Shows: Amb motiu justificat, es guardar脿 el pagament fet per la mateixa temporada o es retornar脿. Sense motiu justificat: es perdr脿 el pagament.

Sortides anticipades o modificacions ja a l'hotel: Un cop realitzat el check-in a l'hotel, es cobrar脿 l'estada total, sense opci贸 de reemborsament.

- En casos justificats, es podr脿 guardar l'import de l'estada no gaudida per a una propera reserva durant ELS sis mesos seg眉ents.

- En cas de modificaci贸, qualsevol difer猫ncia tarif脿ria entre l'estada original i la nova anir脿 a c脿rrec del client. Si la nova estada 茅s m茅s econ貌mica que l'original, no es podr脿 optar a cap reemborsament de la difer猫ncia.

TARIFA NO REEMBORSABLE

Condicions de cancel路laci贸 i modificaci贸

Tarifa amb descompte que requereix un dip貌sit del 100% del total de la reserva.
El prepagament de reserves amb tarifa no reemborsable no es retornar脿 en cap cas.

- Fins a 16 dies abans de l'arribada, l'estada es podr脿 modificar o cancel路lar.

- En cas de cancel路laci贸, l'import no es retornar脿 i es guardar脿 com a dip貌sit per fer una nova reserva durant ELS sis mesos seg眉ents.

- Qualsevol difer猫ncia tarif脿ria en cas de modificaci贸 anir脿 a c脿rrec del client. Si la nova estada 茅s m茅s econ貌mica, no es podr脿 optar a cap reemborsament de la difer猫ncia.

- A partir de 15 dies abans de l'arribada i per a tota estada ja iniciada, no es podr脿 modificar ni cancel路lar.

CONDICIONS DE L'HOTEL

- El check-in 茅s a partir de les 15:00 h. El check-out 茅s a les 11:00 h.

- Per a entrades fora de l'horari especificat, consultar sistema i condicions.

- Cal la presentaci贸 del DNI o passaport de totes les persones que s'allotgin.

- Nens: Es consideren nadons de 0 i 1 any, i nens de 2 a 12 anys. Tots els nadons i nens han d'estar inclosos en la capacitat total de l'habitaci贸 reservada.

- Les peticions del client a l'apartat de peticions especials de la reserva no estan confirmades fins que no es rebi un correu electr貌nic des de l'HOTEL amb aquesta confirmaci贸.

- Les fotos de les habitacions mostrades a la web s贸n d'habitacions concretes i no implica que l'habitaci贸 assignada sigui exactament igual.

- Si la nova reserva t茅 un import inferior al de la reserva actual, no es reemborsar脿 l'excedent.

- Si la nova reserva t茅 un import superior, s'ha de pagar la difer猫ncia.

- L'hotel no es fa responsable de la informaci贸 que pugui apar猫ixer en altres webs diferents de la seva oficial.

- L'HOTEL es reserva el dret de rectificar o anul路lar reserves en cas de frau o error de l'hotel, amb av铆s previ. En aquest cas, notificar脿 en un termini m脿xim de 48 hores l'error, donant l'alternativa al client d'ajustar-se als canvis correctes o anul路lar la reserva feta.

- S'accepten mascotes amb confirmaci贸 per escrit de l'HOTEL. Les mascotes no es poden deixar soles a l'habitaci贸 i han d'estar acompanyades en tot moment pel responsable. El client ser脿 responsable si la mascota causa desperfectes o mol猫sties als altres clients.

Utilitzem cookies pr貌pies i de tercers per millorar l'experi猫ncia de navegaci贸 i oferir-te continguts d'inter猫s. Si marques la casella o cont铆nues navegant considerem que acceptes l'煤s de les nostres galetes. Aceptar